Ще се влюбите… в своя смарт телевизор
С One Design на Samsung виждате повече от картината и по-малко от рамката
Ще се влюбите… в своя смарт телевизор
News.dir.bg - 26 Ноември 02:20
Особено ако става дума за 40-инчов Samsung UE40F6510 LED TV от серия 6. Всички модели от серията предлагат вълнуващ нов свят от истинско забавление, създаден и персонализиран спрямо вашите лични предпочитания, любими занимания и навици.


Можете да се насладите на богата гама от приложения и съдържание благодарение на Smart Hub на Samsung и всичко това с невероятно качество на Full HD картина. В допълнение, стилният бял дизайн на F6510, който прекрасно се съчетава с интериора на всеки изискан дом, със сигурност ще бъде привлекателно допълнение към всяка среда.

Интерактивност и надеждност

Samsung UE40F6510 прави гледането на телевизия толкова интерактивно, колкото никога досега. Благодарения на Гласовия контрол можете да управлявате телевизора само с гласови команди посредством второто дистанционно в комплекта.

Времето за реакция е кратко и резултатът е бърз и надежден, вследствие на двуядрения процесор на телевизора. Благодарение на него, можете да се възползвате безпроблемно и от вградения Web browser, който работи много добре и без накъсвания. За улеснение може да свържете директно към телевизора клавиатура и мишка.

Революционно забавление

С този телевизор ще станете съпричастни към света на безкрайното съдържание благодарение на Smart Hub. Интуитивният интерфейс ви помага бързо и лесно да изберете това, което искате да гледате.

Smart Hub обединява вашето любимо съдържание в три основни панела: Photos, Videos & Music; Social; Apps.

Можете да се наслаждавате на многообразие от приложения, филми и „видео по поръчка“ и да направите ежедневието си още по-приятно и пълноценно. На ваше разположение са разнообразни готварски приложения, образователни игри за децата, с които могат да се забавляват, докато вие сте ангажирани с домашните задължения; подходящи и предпочитани от вас упражнения за сутрешната гимнастика или пък любима музика за заспиване вечер – вариантите са безброй, трябва само да изберете.

А за да се насладите на още по-качествено забавление, на мощен и богат бас и кристално ясен диалог, можете без никакво усилие да свържете своя Samsung UE40F6510 с новата аудио система Air Track.

Ултра тънкият дизайн на Air Track е създаден така, че естетически да допълва дизайна на вашия телевизор. С помощта на функцията SoundShare свързването с телевизора става безжично чрез Bluetooth като ви позволява стрийминг от съвместими смартфони, таблети и лаптопи, за да може лесно и безпроблемно да споделите любимо съдържание.

Неповторимо визуално изживяване

С активнa 3D функция, Samsung F6510 предлага превъзходни нива на дълбочина и качество на картината. Независимо дали гледате 2D или 3D, качеството на изображението е впечатляващо.

Благодарение на 400Hz Clear Motion Rate, телевизорът предлага ясни движещи се изображения дори за най-бързите спортни събития или екшън филми.

Samsung F6510 разполага и с Wide Colour Enhancer Plus engine и Digital Noise Filter – уникална система на Samsung, която осигурява изключително естествени и убедителни цветове и подобрява качеството на всяко изображение за още по-голямо удоволствие и визуално изживяване.

One Design за впечатляваща визия

One Design на Samsung ви дава възможност да виждате повече от картината и по-малко от рамката на вашия телевизор. Тънкият панел се слива безпроблемно с фона и изглежда почти незабележим. С oбвита в атрактивен бял кант рамка и привлекателна стойка, този телевизор с красив дизайн ще е комплимент за всяка стая в дома ви.
Технологии / Други


ОЩЕ НОВИНИ 

Смарт телевизор Samsung = 100% забавление у дома
News.dir.bg - 17 Декември 05:00
Samsung представя на нашето внимание изключителния 40-инчов F6670 Smart 3D LED TV. Телевизорът е красив – не само отвън, но и отвътре, със зашеметяваща Full HD резолюция и невероятна 3D картина,...
Технологии / Други
 
Богат звук с 3D дълбочина от Samsung AirTrack HW-F450
News.dir.bg - 14 Ноември 01:57
За много от нас възстановяването след дълъг и напрегнат работен ден започва със захвърлени небрежно в коридора обувки, напитка от хладилника и дистанционно в ръка. Настанени удобно на дивана пред...
Технологии / Други
 
Забавлявайте се повече със Samsung Blu-ray HDD
News.dir.bg - 25 Октомври 02:00
Гледането на телевизия може да бъде двойно по-приятно благодарение на страхотните възможности на новия Samsung Blu-ray HDD плейър. С него може да записвате 2 програми едновременно, да сърфирате в...
Технологии / Други
 
Samsung UE40F6670 - изключителен 3D LED телевизор
News.dir.bg - 20 Юни 06:20
3D картина и звук гарантират, че вечерите пред телевизора никога няма да бъдат същите
Технологии / Други
 
Киносалон у дома със система Samsung
News.dir.bg - 15 Май 09:00
Samsung пуска на българския пазар един от най-интересните си нови модели от линията домашни кино системи - HT-F4500. Компанията е отделила необходимото време и усилия за Blu-ray системата, която...
Технологии / Други
 
търси в новини


ПОСЛЕДНИ НОВИНИ В картинки
Един истински „смарт“ телефон
Новият Sony Xperia Z1 – смартфон за фотографи и не само…
Смарт телевизор Samsung = 100% забавление у дома
Ще се влюбите… в своя смарт телевизор
Богат звук с 3D дълбочина от Samsung AirTrack HW-F450
Удължен е конкурсът за 130-метровия паметник на Левски
Забавлявайте се повече със Samsung Blu-ray HDD
„Кариера в България. Защо не?“ – статистика, тенденции, нагласи за професионалното и лично развитие в България
Samsung UE40F6670 - изключителен 3D LED телевизор
Меркурий, Венера и Юпитер ще танцуват на небето

АРХИВ НА ЗАГЛАВИЯТА
« « април 2024  
П В С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

за реклама | обратна връзка | потребителско споразумение | добави сайт | какво ново | Мобилна версия Copyright © 2016 Dir.bg. All rights reserved.