Един истински „смарт“ телефон
Един истински „смарт“ телефон
- 20 Декември 10:30
В края на всяка година от всички страни започват да ни заливат класации за най-различни неща, в най-разнообразни сфери. 10-те най-добри филма, 100 най-добри фотографии, 20-те най-слушани парчета и още, и още… Поглеждаме доста често с любопитството дали личната ни класация съвпада с „официалната“ и дали няма да открием нещо, което сме пропуснали в динамиката на задъханото си ежедневие. Уви, не! В повечето случаи изброените „топ“ далеч не са нашите „най“, а толкова често – в многообразието и изобилието от предложения и възможности – имаме нужда от добър съвет и препоръка кое е най-доброто. Е, това ще откриете в този материал – полезна информация при избора на нов смартфон, без претенция за изчерпателност и гръмка градация в стил „кой е по-по-най“.

В различните класации за най-добрите смартфони на тази година със сигурност – макар и на различна позиция /все пак класациите са субективни в известна степен/ - ще откриете топ продукта на Sony в мобилните устройства през 2013 г. – XPERIA Z1. И това безспорно е абсолютно заслужено отличие. Този смартфон събира дългогодишния колосален технологичен опит на компанията в елегантен, водоустойчив дизайн – запазена марка на японците. Най-доброто от Sony технологиите при снимането, филмирането, изображенията, музиката, забавленията, възможностите за връзка… Списъкът е дълъг и впечатляващ. Като начало: XPERIA Z1 притежава най-добрата смартфон камера в света и се предоставя като стандартен цифров фотоапарат, но с тънък, солиден и водоустойчив дизайн, изработен от стъкло и алуминий. А има и още: 5-инчов екран , 20.7 МР камера с G обектив и специални сензори за обработка на изображенията, ултрамощен 2.2 GHz четириядрен процесор, водеща за индустрията издръжливост на батерията и невероятна скорост. Перфектното устройство за модерните градски хора! Но XPERIA Z1 е много повече от фотоапарат, като интегрира иновативен пакет от фотографски приложения, които гарантират нови и разнообразни изживявания. Със Social live може да излъчвате всеки един ценен момент или любопитна находка на живо във Facebook и да следите в реално време на екрана на смартфона си как вашите приятели ги харесват и коментират. С Timeshift burst пък улавяте перфектния кадър всеки път - XPERIA Z1 заснема 61 кадъра в рамките на 2 секунди, за да може да изберете най-добрия. А с AR effect имате възможност да наслагвате върху снимките си забавни анимации. Тоест лежерната сбирка с приятелите може да се превърне в щуро тематично парти или сцена от „Джурасик парк“.

След всичко, изброено дотук, със сигурност не сме ви оставили безразлични. А колко „смарт“ трябва да е смартфонът, едва ли ще намерите еднозначен отговор. Нашият, в края на 2013 г., е недвусмислен: XPERIA Z1 на Sony е наистина „смарт“ – и за ценителите на стила и дизайна, и за запалените по фотографията. За работохолиците, за геймърите и интернет маниаците. За любителите на екстремните изживявания и заклетите купонджии. И не само. За всеки един от нас.
Икономика / Бизнес


ОЩЕ НОВИНИ 

Новият Sony Xperia Z1 – смартфон за фотографи и не само…
- 17 Декември 14:46
Икономика / Бизнес
 
„Кариера в България. Защо не?“ – статистика, тенденции, нагласи за професионалното и лично развитие в България
- 04 Октомври 15:57
Икономика / Бизнес
 
Samsung – по-близо до потребителя
- 30 Юли 11:25
В сектора на бялата и черна техника Самсунг ще изненадва с иновативни продукти
Икономика / Бизнес
 
В Румъния ядат български хляб
News.dir.bg - 24 Март 12:50
От няколко седмици в Румъния ядат български хляб, а по Великден ще имат и български козунаци.
Икономика / Бизнес
 
„Тойота Балканс” с превантивна сервизна кампания
„Тойота Балканс” - 15 Февруари 00:00
„Тойота Балканс” стартира превантивна сервизна кампания за коригиране на педала на газта от понеделник, 15 февруари 2010 г.
Икономика / Бизнес
 
търси в новини


ПОСЛЕДНИ НОВИНИ В картинки
Един истински „смарт“ телефон
Новият Sony Xperia Z1 – смартфон за фотографи и не само…
Смарт телевизор Samsung = 100% забавление у дома
Ще се влюбите… в своя смарт телевизор
Богат звук с 3D дълбочина от Samsung AirTrack HW-F450
Удължен е конкурсът за 130-метровия паметник на Левски
Забавлявайте се повече със Samsung Blu-ray HDD
„Кариера в България. Защо не?“ – статистика, тенденции, нагласи за професионалното и лично развитие в България
Samsung UE40F6670 - изключителен 3D LED телевизор
Меркурий, Венера и Юпитер ще танцуват на небето

АРХИВ НА ЗАГЛАВИЯТА
« « март 2024  
П В С Ч П С Н
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

за реклама | обратна връзка | потребителско споразумение | добави сайт | какво ново | Мобилна версия Copyright © 2016 Dir.bg. All rights reserved.