Новият Sony Xperia Z1 – смартфон за фотографи и не само…
Новият Sony Xperia Z1 – смартфон за фотографи и не само…
- 17 Декември 14:46
Всеки мечтае да се посвети на хобито си. Но замисляли ли сте се какво е да носиш хобито в джоба си? Вярвате или не, има начин да комбинираш работа, удоволствие и забавление в едно. Представете си устройство, събиращо в едно смартфон, фотоапарат, инструмент за работа и сърфиране в Мрежата и в социалните мрежи. Новият Sony Xperia Z1.

Не случайно Sony избира слогъна „Най-доброто от Sony – за най-доброто от теб“ за кампанията на новия смартфон, защото той комбинира всичко най-добро от Sony в един смартфон, позволявайки на всеки да покаже най-доброто от себе си. Запален по фотографията, фен на социалните мрежи, маниак на нови технологии или „модна икона“, всеки притежател на Sony Xperia Z1 ще открие себе си в ултра-модерния смартфон.

За фенове на технологиите:

Сред характеристиките на новият член на Xperia семейството изпъкват уникален 5-инчов TRILUMINOS® Display for mobile и X-RealityTM for mobile на Sony, 2,3-гигахерцов четири ядрен процесор Snapdragon 800, вградена камера със смарт функции за социалните мрежи и нов подобрен интерфейс. Издръжливата батерия и специалният бутон за камерата са допълнителни предимства, които правят Xperia Z1 практичен и удобен за работа.

За фотографите-мечтатели:

Притежаващ характеристики като G обектив на Sony, уникален голям 1/2.3-тип 20.7MP “Exmor RS for mobile” CMOS сензор за изображения, “BIONZ for mobile” процесор за обработка на изображения, и автоматичен режим с 36 вградени сцени, Xperia Z1 дава неограничени възможности за качествена фотография навсякъде и по всяко време. Смартфонът гарантира на всеки удоволствие от фотографията, каквото може да даде само Sony.

За „социално“ активните в мрежите:

Новият смартфон от най-висок клас на Sony притежава умна камера с множество вградени иновативни функции като Info-eye™- функция за визуално търсене, която предоставя свързана информация относно забележителности и продукти като книги или вина, само чрез заснемането им с камерата. Social Live е друга новост, която прави възможно излъчването на ценните моменти на живо от Xperia Z1 във Facebook и следене в реално време на екрана на смартфона как вашите приятели ги харесват и коментират. С Timeshift burst заснемате 61 кадъра в рамките на 2 секунди – една секунда преди и след натискането на спусъка, за да може да прегледате и изберете съвършения кадър, а чрез AR effect имате възможност да наслагвате върху кадрите си забавни анимации, използвайки SmartARTM технологията за добавена реалност на Sony.

За „стилните“:

Впечатляващият външен вид на Sony Xperia Z1 съчетава OmniBalance дизайн с първокласни материали и прецизна изработка в един елегантен водо- и прахоустойчив смартфон. Солидната цялостна алуминиева рамка с калено стъкло отпред и на гърба го прави красив, но гарантира и неговата издръжливост, както и балансиран и симетричен вид от всеки ъгъл. А благодарение на неговата водоустойчивост всеки любител може да прави професионални снимки под вода. Смартфонът е проектиран така, че да задоволи всички нужди на съвременния потребител, като предоставя неограничени възможности за работа навсякъде и по всяко време.
Икономика / Бизнес


ОЩЕ НОВИНИ 

Един истински „смарт“ телефон
- 20 Декември 10:30
Икономика / Бизнес
 
„Кариера в България. Защо не?“ – статистика, тенденции, нагласи за професионалното и лично развитие в България
- 04 Октомври 15:57
Икономика / Бизнес
 
Samsung – по-близо до потребителя
- 30 Юли 11:25
В сектора на бялата и черна техника Самсунг ще изненадва с иновативни продукти
Икономика / Бизнес
 
В Румъния ядат български хляб
News.dir.bg - 24 Март 12:50
От няколко седмици в Румъния ядат български хляб, а по Великден ще имат и български козунаци.
Икономика / Бизнес
 
„Тойота Балканс” с превантивна сервизна кампания
„Тойота Балканс” - 15 Февруари 00:00
„Тойота Балканс” стартира превантивна сервизна кампания за коригиране на педала на газта от понеделник, 15 февруари 2010 г.
Икономика / Бизнес
 
търси в новини


ПОСЛЕДНИ НОВИНИ В картинки
Един истински „смарт“ телефон
Новият Sony Xperia Z1 – смартфон за фотографи и не само…
Смарт телевизор Samsung = 100% забавление у дома
Ще се влюбите… в своя смарт телевизор
Богат звук с 3D дълбочина от Samsung AirTrack HW-F450
Удължен е конкурсът за 130-метровия паметник на Левски
Забавлявайте се повече със Samsung Blu-ray HDD
„Кариера в България. Защо не?“ – статистика, тенденции, нагласи за професионалното и лично развитие в България
Samsung UE40F6670 - изключителен 3D LED телевизор
Меркурий, Венера и Юпитер ще танцуват на небето

АРХИВ НА ЗАГЛАВИЯТА
« « март 2024  
П В С Ч П С Н
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

за реклама | обратна връзка | потребителско споразумение | добави сайт | какво ново | Мобилна версия Copyright © 2016 Dir.bg. All rights reserved.